White One

Recension av White One tandblekning

Här har vi recenserat White One och deras tandblekning. White One är ett skönhets- och hälsoföretag som utöver tandblekning även säljer produkter för munhygien, hudvård, ögonfransserum, hårprodukter och kosttillskott. Utbudet hos White One utgår från en tandblekningspenna med en blekningsgel i samt plasmaljus acceleratorn som blivit populär.

Deras motto är att man ska kunna förlita sig på att produkterna levererar det resultat som de ska. Vi kommer att gå igenom deras tandblekningskit och hur det fungerar att bleka med penna och plasmaljus.

white one tandblekning

White One Produktutbud

White One har en tandblekningspenna som sin grundprodukt för tandblekning. Utöver pennan har de tre andra produkter för tandblekning. En tandblekningstandkräm, en tandblekningsmunspray och en Blue Light med plasmaljus. Du kan välja att någon av produkterna för sig eller att köpa ett kit för tandblekning där du får tandkräm, munspray och plasmaljus att använda tillsammans med pennan.

White One Ultimate Kit

599 kr/ leverans 1-2 dagar
Helt utan peroxider
Komplett paket för blekning
Plasmaljus för bättre resultat
Populärt varumärke
Fraktkostnad tillkommer
KÖP NU

White One Penna

349 kr/ leverans 1-2 dagar
Helt utan peroxider
Snabbt och enkelt att använda
EU-godkänd blekningsgel
Populärt varumärke
Fraktkostnad tillkommer
KÖP NU

White One Plasmaljus

149 kr/ leverans 1-2 dagar
Blue Light accelerar effekten
Snabbt och enkelt att använda
Upp till två gånger bättre blekning
Populärt varumärke
Fraktkostnad tillkommer
KÖP NU

White One Startkit

White One har ett paket med sin tandblekningspenna som de kallar Ultimate tandblekningskit. Själva grundprodukten är alltså pennan som innehåller tandblekningsgel. För att förstärka effekten av blekningen så använder de en liten lampa med plasmaljus som kallas Blue Light. Den ger ut plasmaljus som har en accelererande effekt och gör att man kan få dubbla effekten av blekningsgelen.

I paketet får du också tandblekningstandkräm och tandblekningsmunspray som är till för att dina tänder ska hålla sig vita så länge som möjligt efter behandlingen. De ger även fräsch andedräkt och skyddar mot beläggningar.

“Mycket enkel och smidig tandblekning för hemmabruk. Snabbt resultat och rimligt pris!” – Sofie Childs

I deras kit för tandblekning ingår en tandblekningspenna, en Blue Light plasmaljus, en tandblekningsmunspray, en tandblekningstandkräm och en tandkarta för att jämföra nyans. White One tandblekningsgel är helt fri från peroxider vilket gör att den blir mer skonsam mot tänderna och inte skadar emaljen. Det innebär också att den är godkänd enligt EU-standard.

white one hemsida

Så här gör du för att använda White One tandblekning

Steg 1 – Skruva upp och pensla

Börja med att använda tandblekningspennan morgon och kväll efter att du borstat tänderna i 14 dagar. Du använder pennan genom att skruva på botten för att få fram gel. Därefter kan du enkelt pensla på ett tunt lager på tänderna som du vill bleka.

Steg 2 – Plasmaljus

När du penslat på gelen tar du fram din Bluelight och sätter på den. Ta upp och sätt den mot dina tänder i munnen under 20 – 30 minuter. Tänk på att skölja munnen efter använding.

Steg 3 – Tandkräm och munspray

Tandkrämen och munsprayen använder du både under och efter perioden du behandlar med pennan. Om det finns gel kvar i pennan kan du använda den tills gelen tar slut.

Sammanfattning

White One tandblekningskit innehåller allt som behövs för att bleka tänderna hemma med tandblekningspenna och plasmaljus. Tandblekningen gör du morgon och kväll 20 – 30 minuter i 14 dagar. I paketet får du också med tandkräm och munspray som hjälper dig att hålla tänderna vita längre. Alla delar som ingår i deras kit går också att köpa separat.

Fördelar

 • Smidigt och enkelt

Nackdelar

 • Lång behandlingstid

Före & Efter från White One

tandblekning-fore-efter-bild

White One Beställning och villkor

Betalningsmetoder

Bank- eller kreditkort

White One erbjuder möjlighet att betala med kort om du har VISA, MasterCard eller American Express. Betalningen sker via Payson eller Paypal för att gå till på ett säkert sätt.

Faktura

Du kan också välja att betala med faktura via Klarna och antingen betala allt på en gång eller delbetala. Om du väljer att använda faktura så kostar det 29 kronor. Om du väljer att betala med delbetalning så är det en rörlig årsränta på 19,9 %.

Frakt

Fraktkostnader

Oavsett hur mycket du handlar för så tillkommer en fraktkostnad på 49 kronor. Vi tycker att det är en väldigt hög frakt jämfört med konkurrenter och att inte ens erbjuda fraktfritt över en viss kostnad tycker vi är ett stort minus. Om du beställer utanför Sverige men inom EU är det en fraktkostnad på 99 kronor.

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden är 1 – 2 dagar i Sverige och 3 – 5 dagar för länder inom EU. Leveranstiden är snabb vilket vi tycker är bra och det minsta man kan begära om man ska betala nästan 50 kronor för den.

Vilka länder levererar White One till?

White One levererar till alla länder inom EU men också länder utanför EU. För beställningar till länder utanför Europa läggs det till en avgift på 80 kronor och det kan även tillkomma tullkostnader som du som kund behöver betala. Om du vill veta vad som gäller för något specifikt land kan du kontakta deras kundservice för mer information.

white one villkor-retur-frakt

Garanti och returrätt

Returrätt
Som kund har du 14 dagars returrätt efter att du tagit emot paketet. Varan måste då vara oanvänd och i obruten förpackning. Du har alltså inte möjlighet att testa produkten och sedan skicka tillbaka den.

Kundtjänst:
Kundtjänst e-mail: info@whiteone.com
Orderinformation e-mail: order@whiteone.com

White One AB
Slättvägen 13
245 62 Hjärup
Sverige

Användarvänlighet

Applicering
White One har tandblekning med hjälp av en tandblekningspenna som är väldigt enkel att använda. Deras plasmaljus är också lätt att använda i kombination med pennan. Instruktioner på svenska med steg för steg skickas med i beställningen men finns också att hitta på hemsidan.

Att tänka på
Som vid all typ av tandblekning är det bra att försöka dra ner på ätandet av färgstark mat och dryck, exempelvis kaffe, blåbär och rödvin under perioden du bleker tänderna.

kaffe-blåbär-tandblekning

Finns det hälsorisker med produkterna?

White One har en tandblekningsgel som inte innehåller några peroxider (det ämne som oftast orsakar ilningar) vilket gör att den är mer skonsam för både tänder, tandkött och emalj. På sin hemsida skriver de att ett fåtal personer kan uppleva tillfälliga ilningar under behandlingen men att de är helt ofarliga och att det är ovanligt. De menar dock att du inte bör bleka tänderna om du har hål i tänderna eller vet om att ditt tandkött är i dåligt skick.

Som vanligt vill vi rekommendera att du rådfrågar en tandläkare innan du använder en tandblekningsprodukt om du känner dig osäker.

Sammanfattning White One

White One har produkter för tandblekning där deras tandblekningspenna med gel i är grundprodukten. Utöver pennan har de även Blue Light som är en lampa med plasmaljus som förstärker effekten av blekningen, en tandblekningstandkräm och en tandblekningsmunspray. Alla deras produkter kan köpas separat men också i ett gemensamt kit.

Omdöme och betyg

White One
4.3

Omdöme för White One

Enligt oss är White One en av det enklare tandblekningsmetoderna. Deras hemsida är lätt att hitta på och deras produkter är enkla och tydliga. Dock tycker vi att deras utbud kanske är lite smalt eftersom det bara är pennan som ger en riktig blekningsbehandling. Vi saknar ett alternativ med skenor och gel eftersom det kan vara svårt att få ett riktigt bra resultat med penna om man aldrig har blekt tänderna tidigare.

 

 • Produktutbud
 • Innehåll
 • Resultat
 • Frakt & Leveranstid
 • Pris

Fördelar

 • Smidigt och enkelt med pennan
 • Bra med plasmaljus för bättre resultat
 • Allt kan köpas separat eller i kit

Nackdelar

 • Något begränsat utbud
 • Dyr frakt
Sending
Läsarnas Betyg
4 (8 Röster)