Om oss

Kontakt och information

Tandblekning Direkt – vilka är vi?

Tandblekning hemma har aldrig varit så populärt som det är idag. För att täcka det stora behovet så dyker det ständigt upp nya tandblekningsprodukter och metoder. De flesta aktörerna är seriösa men tyvärr är långt ifrån alla det vilket vi la märke till tidigt på Tandblekning Direkt. Teamet bakom denna sida jobbar därför med att på ett så transparent sätt som möjligt erbjuda hjälp, guider och information kring de olika tandblekningsprodukterna som säljs i Sverige.

Har du förslag på hur vi kan förbättra denna sida? Eller känner till en produkt som vi ännu inte hunnit recensera? Ta gärna kontakt med oss och berätta. Vi jobbar ständigt på att erbjuda så bra hjälp som möjligt!

logo

Vi lägger särskilt fokus på

Hälsa

Hälsa – Viktigast av allt är att produkterna följer t.ex. EU-regler samt inte innehåller farliga ingredienser. Peroxider, pH-värde, veganskt innehåll är bara några av de olika delarna som undersöks.

Resultat

Resultat – Att få vitare tänder på ett effektivt och snabbt sett är självklart en av de viktigaste aspekterna. Undersöka att utlovade resultat motsvarar det faktiska resultaten samt att manual och blekningsprocessen går smidigt.

Pris

Pris – Fokus på att priset motsvarar produkten och resultat. Är en dyrare tandblekning faktiskt bättre? Vi undersöker också fraktpriser och andra tilläggskostnader.

Kontakt

Villkor

Tandblekning Direkt säljer inga tandblekningsprodukter utan fungerar som en jämförelseportal av tandblekningsrelaterade produkter. Det är därför viktigt att själv undersöka villkoren som gäller hos de olika återförsäljarna. Tandblekning Direkt reserverar sig också för eventuella fel på hemsidan. Uppdatering av information och priser sker manuellt vilket betyder att det i undantagsfall kan skilja sig på priser på denna sida och återförsäljarnas.

 

Annonsering

Är du intresserad av att annonsera på Tandblekning Direkt? Tveka inte att höra av dig via kontaktformuläret för att ta del av mer information. Vi är alltid öppna för att skräddarsy kampanjer och erbjudande i ett utformande som passar dig.

Affiliation

TandblekningDirekt är deltagare i olika affiliate-annonsprogram som möjliggörs via Adtraction Marketing AB och Tradedoubler.com, två företag som hjälper webbplatser att tjäna reklamavgifter genom att annonsera och länka till annonsörer.

Kakor

Tandblekning Direkt använder sig av kakor. En kaka, även kallad cookies, är en kort text som lagras i din webbläsare så att vår webbserver ska känna igen din webbläsare. Denna webbplats använder sig av helt ofarliga kakor som är till för att förbättra innehåll, navigation och sidstruktur. Google Analytics används på Tandblekning Direkt i syften som nämns tidigare.

Företag

Tandblekningdirekt.se drivs av Evide Group AB, ett företag som jobbar med olika typer av produkt- och prisjämförelser online. Här kan du jämföra allt från bäst webbhotell till hälsokontroller.

Evide Group AB (org.nr 559168-9665)
Järnvågsgatan 3
413 27 Göteborg