Confidentsmile

Recension av Confidentsmile tandblekning

Här är vår recension av Confidentsmile och deras tandblekning. Confidentsmile är som du kanske kan gissa ett företag som säljer tandblekningsprodukter. De säljer sina produkter i sin egen web shop men levererar också till tandläkare och tandvårdskliniker runt om i Sverige. På hemsidan har de en egen blogg där det finns gott om bilder från kunder som har använt produkterna.

De har tandblekningsprodukter som fungerar både om det är första gången du testar tandblekning och om du har blekt tänderna tidigare. Vi kommer här att gå igenom deras start kit och deras tandblekningspenna.

confidentsmile tandblekning startprodukter

Confidentsmile Produktutbud

Confidentsmile har flera olika produkter för tandblekning. De säljer dels ett start kit med allt som behövs för att bleka tänderna med skenor, gel och LED-lampa och dels en tandblekningspenna. Utöver det färdiga start kitet går det att köpa både skenor, blekningsgel och LED-lampa för sig. Om du behöver fylla på med mer gel kan du alltså köpa till det och ifall du behöver nya skenor kan du också köpa det utan att behöva köpa ett helt kit.

Confidentsmile Startkit

495 kr/ leverans 1-3 dagar
Helt utan peroxider
LED-lampa inkluderat
EU-godkänd tandblekning
100 % nöjd-kund-garanti
Köp startkit och få blekningspenna
KÖP HOS CONFIDENTSMILE

Confidentsmile Penna

249 kr/ leverans 1-3 dagar
Helt utan peroxider
Billig tandblekningspenna
Lång hållbarhet - 12 månader
Enkel att använda
Gratis frakt
KÖP HOS CONFIDENTSMILE

Confidentsmile LED-lampa

299 kr/ leverans 1-3 dagar
460-480nm ljus
EU-godkänd och CE märkt
Snabbar på blekningen
Enkel och smidig att använda
Gratis frakt
KÖP HOS CONFIDENTSMILE

Confidentsmile Startkit

Confidentsmile har ett start kit som passar om du aldrig har blekt dina tänder förut. Det är ett komplett paket med allt som behövs för att du ska kunna bleka med skenor och gel. Tillsammans med tandblekningen får du med en LED-acceleratorlampa som gör att resultatet av tandblekningen går snabbare och blir effektivare. Den använder UV-ljus och ger värme vilket gör att tandblekningen effektiviseras.

I paketet ingår tre stycken munskenor, en tandblekningsgel (ska räcka till ca 36 behandlingar), en LED-lampa, en tandnyanskarta, en förpackning till skenorna och en bruksanvisning.

Confidentsmile har sin egen tandblekningsgel som är helt fri från peroxider (det ämne som oftast orsakar ilningar). Gelen är framtagen i Sverige med hjälp av utbildade tandtekniker.

Confident Smiles blekningsgel är helt peroxidfri, godkänd enligt de nya EU reglerna som satts upp som riktlinjer. Produkten är väldigt lik de som används av tandläkare för tandblekning hemma och rekommenderas av tandläkare.

Innehåll tandblekning

›  Aktiva ingrediensen är sodium percarbonate

confidentsmile hemsida

Confidentsmile Tandblekningspenna

tandblekningspenna confidentsmile

Confidentsmile har en tandblekningspenna som är just en penna med deras tandblekningsgel i. Den passar främst om man har blekt tänderna tidigare och nu vill bättra på blekningen men går att använda även om du inte har blekt innan. Det är ett snabbare och lite lättare alternativ om man inte vill använda sig av skenor.

Bästa tandblekningen jag har provat. Den fungerar som utlovat.” – Anna

Du använder pennan genom att pensla på gelen direkt på tänderna. Efter ungefär 30 sekunder torkar gelen och blekningen börjar. En behandling tar ca 15 minuter. Du upprepar behandlingen så ofta du vill tills att du är nöjd med resultatet. En penna räcker till ungefär 20 behandlingar.

Confidentsmile Refill Gel & LED-Lampa

confidentsmile-ledlampa-refill

Confidentsmiles blekgelsformel ger dig en jämn fördelning på tänderna vilket är väldigt viktigt. En naturligt mintsmak ger en frisk smak i munnen vid blekningen. Blekningsperioden för Confidentsmile är rekommenderad till 20 – 30 minuter. En sak som är bra med deras tandblekning är den långa hållbarheten, minst 12 månder vid mörk och sval förvaring.

“Det är jättesmidigt att kunna bleka samtidigt som man sysslar med annat” – Hanna W

LED-acceleratorlampan från Confidentsmile är till för att snabba upp och förbättra ditt tandblekningsresultat. Med ett helt säkert UV-ljus (460-480nm ljus) blir resultat nästan precis som vid en tandblekning hos en tandläkare som använder liknande medel. Priset är dock betydligt billigare vilket är en stor fördel.

Så här gör du för att använda Confidentsmile tandblekning

Steg 1 – Värm upp tandskenan

Börja med att ta fram en skål med varmt vatten, en skål med kallt vatten och en sax. Värm en tandskena i skålen med varmt vatten i ca 10 sekunder. När skenan är mjuk stoppar du in den i munnen och trycker till den över tänderna. Kyl efter det skenan i det kalla vattnet. Gör likadant med den andra skenan. Klipp till skenorna med saxen om det är så att skenorna skaver mot käke eller tandkött på ett obekvämt sätt.

Steg 2 – Applicering

Innan du börjar bleka ska du borsta tänderna utan tandkräm. Applicera tandblekningsgel i skenorna, ungefär en droppe för varje tand. Sätt in skenorna i munnen. Första tillfället rekommenderar de att du har inne tandblekningen i 20 minuter med LED-lampan på de första 10. Efter det kan du öka blekningstiden till 45 minuter. Använd blekningen en gång om dagen i 10 dagar eller tills du är nöjd med resultatet.

Sammanfattning

Confidentsmile har ett start kit för tandblekning. Det är ett färdigt paket med allt som behövs för att bleka tänderna hemma. Du får med skenor, blekningsgel, en LED-lampa som effektiviserar tandblekningen, fodra, tandnyanskarta och instruktioner. De rekommenderar att du använder tandblekningen 20 – 45 minuter om dagen i 10 dagar eller tills du är nöjd.

Fördelar

 • Egen skonsam blekningsgel
 • LED-lampa ingår
 • Gratis frakt

Nackdelar

 • Ganska lång blekningstid per tillfälle

Före & Efter från Confidentsmile

Confidentsmile Beställning och villkor

Betalningsmetoder

Bank- eller kreditkort

Du kan betala med VISA, MasterCard eller American Express. Har du ett kort kopplat till Klara kan du också använda deras tjänst ”betala direkt”.

Faktura

Confidentsmile erbjuder faktura med betalning inom 14 dagar. Du kan också välja att dela upp betalningen. Då tillkommer en avgift på 29 kronor och en rörlig årsränta på 19,9 %.

Frakt

Fraktkostnader

De har helt fraktfria leveranser inom Sverige. Det är något vi verkligen uppskattar eftersom många av företagen som säljer tandblekning har fraktkostnader.

Hur lång är leveranstiden?

Beställningar som läggs innan klockan 15:00 skickas samma dag och leveranstiden ligger på 1 – 3 arbetsdagar. Vi tycker att det är bra att de har snabb leverans samtidigt som det är kostnadsfritt.

Vilka länder levererar Confidentsmile till?

Confidentsmile levererar fraktfritt inom Sverige och deras svenska online shop skickar inga varor till några andra länder.

confidentsmile garanti-villkor

Garanti och returrätt

Garanti och returrätt

De har en 100 % Nöjd-kund-garanti som innebär att du får tillbaka pengarna om du inte är nöjd med resultatet av tandblekningen om du köpt deras start kit. Garantin gäller endast för förstagångsköpare och man ska ha följt instruktionerna och kontaktat kundservice för hjälp med blekningen först.

Du har full returrätt i 14 dagar från det att du mottagit varan. Produkterna måste vara oanvända och oskadade i sina originalförpackningar. Du kan alltså inte först testa en vara och sedan skicka tillbaka den.

Kundtjänst
E-mail: kundsupport@confidentsmile.se
Telefon: 0763 – 154031

Användarvänlighet

Applicering
Confidentsmile har tandblekning som är enkel att använda. Deras tandblekningsgel kommer i form av en spruta som gör att det är lätt att trycka ut lagom mängd i skenorna. Pennan är också enkel att pensla på tänderna.

Att tänka på
Vid all tandblekning är det bra att försöka minska ätandet av färgstark mat och dryck, exempelvis kaffe, blåbär och rödvin under perioden du bleker tänderna.

kaffe-blåbär-tandblekning

Finns det hälsorisker med produkterna?

Confidentsmile har en helt peroxidfri tandblekningsgel som är framtagen tillsammans med tandläkare. Gelen är godkänd enligt EU-standard och de skriver på sin hemsida att det inte finns några kända sidoeffekter eller biverkningar.

Som vanligt vill vi rekommendera att du rådfrågar en tandläkare innan du använder en tandblekningsprodukt om du känner dig osäker.

Sammanfattning Confidentsmile

Confidentsmile säljer tandblekning för hemmabruk. Det går att antingen använda gel och skenor tillsammans med LED-lampa eller deras tandblekingspenna. Du kan köpa deras färdiga start kit men också deras gel, skena eller LED-lampa separat. De har sin egen tandblekningsgel som är framtagen tillsammans med tandläkare.

Omdöme och betyg

Confidentsmile
4.4

Omdöme för Confidentsmile

Confidentsmile har ett relativt stort utbud för tandblekning. Vi tycker att det är bra att de har instruktionsfilmer på hemsidan där man kan se hur man använder tandblekningen. Vad som är negativt är deras hemsida tyvärr ger ett lite oseriöst intryck vilket även speglar sig i deras produktförpackningar som känns gamla och ouppdaterade. Tandblekningen ger ett godkänt resultat och fri frakt är ett plus.

 

 • Produktutbud
 • Innehåll
 • Resultat
 • Frakt & Leveranstid
 • Pris

Fördelar

 • Hälsosam tandblekning
 • Effektiv tandblekning
 • Instruktionsfilmer
 • Fri frakt

Nackdelar

 • Hemsida känns ouppdaterad